Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κεφαλογιάννης στα Παραπολιτικα 90,1: Ως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει αλλάξει η εικόνα στα Μέσα Μεταφοράς

Ως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει αλλάξει η εικόνα στα Μέσα Μεταφοράς καθώς θα ενισχυθεί ο στόλος με 203 λεωφορεία και από τα ΚΤΕΛ ενώ θα γίνουν 550 προσλήψεις δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και δικτύων Γιάννης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τον συνωστισμό που παρατηρείται σε λεωφορεία, μετρό και ηλεκτρικό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε πως τις ώρες αιχμής παρατηρείται συγχρωτισμός στα μέσα μεταφοράς και σημείωσε πως από τη στιγμή που αυξάνονται τα κρούσματα επανέρχονται τα μέτρα που είχαν ληφθεί αρχικά στο πρώτο lockdown.

Τόνισε ακόμα πως υπήρξε ένας εφησυχασμός από τους πολίτες και τους κάλεσε να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς μέτρων όπως περιορισμούς στις μετακινήσεις, αύξηση της τηλεργασίας και μέτρα για τις πληρότητες

Σε ότι αφορά τις καταστροφές από την κακοκαιρία Ιανός είπε ότι θα γίνουν αντιπλημμυρικά έργα σε όλη την Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ