Ηλιόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Είμαι σίγουρος ότι ο Τσακαλώτος θα δεχόταν ότι στη Συμφωνία των Πρεσπών μιλάμε για τεράστια πολιτική απάτη

Share:
«Η Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε διευκρινήσεις για τις εκφράσεις της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε «απάτριδα» και «διεθνιστή»
δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
Ζήτησε φειδώ στις δηλώσεις λέγοντας πως «τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση στο κόμμα».

Για τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις είπε πως θα μπορούσαν τα μαθήματα να γίνονται πρωί και απόγευμα. Σημείωσε πως τα σχολεία άνοιξαν χωρίς σωστό προγραμματισμό.

Για τις καταλήψεις είπε πως τα παιδιά προστατεύουν την υγεία τους ενώ είπε πως είναι καταστροφική επιλογή να μην ακούς μια γενιά που εκφράζει τα αιτήματα της.

Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει πλάτη στο ζήτημα του κορονοϊού και ζήτησε να γίνει επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ και τα τεστ να γίνονται με συνταγογράφηση του ΕΟΠΥΥ.

Για όσα έχουν γίνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά:

Η συγκεκριμένη διατύπωση που χρησιμοποίησε ο κ. Τσακαλώτος είναι ότι «τέτοιες εκφράσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ», εγώ θα έλεγα ότι κάθε έκφραση πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ γιατί αν γενικεύεται χάνει και τη σημασία της.

Είμαι σίγουρος γιατί η συγκριμένη έκφραση χρησιμοποιήθηκε ειδικά με κεντρικό ζήτημα την Συμφωνία των Πρεσπών, είμαι σίγουρος ότι και ο κ. Τσακαλώτος θα δεχόταν ότι ειδικά στη Συμφωνία των Πρεσπών μιλάμε όντως για μια τεράστια πολιτική απάτη άρα με αυτή την έννοια και στο συγκεκριμένο ζήτημα η έννοια πολιτική απάτη έχει χρησιμότητα.

Ακούστε την εκπομπή:

Previous Article

Λάβρος ο Τσίπρας κατά Τσακαλώτου, Τζάκρη και Πολάκη – Δημιουργεί πειθαρχικό για να βάλει φρένο στις… παραφωνίες

Next Article

Καραμανλής και Τασούλας στη νέα ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

Σχετικά Άρθρα