Σε απόγνωση οι νεφροπαθείς της Κέρκυρας για την κατάσταση στο Νοσοκομείο

Share:

«Για άλλη μια φορά η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και το σύνολο των νεφροπαθών τελικού σταδίου που ζούμε στην Κέρκυρα αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες της υποστελέχωσης σε ειδικευμένο μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Με κρίσιμες συνέπειες στην ομαλή συνέχιση της θεραπεία μας και στην αξιοπρεπή προσπάθειά μας να μείνουμε ζωντανοί.

Έχουμε απευθυνθεί προς τους τοπικούς βουλευτές να στηρίξουν με κάθε τρόπο την συστηματική και σωστά σχεδιασμένη στελέχωση της μονάδας τεχνητού νεφρού με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν μπορεί κανένα κράτος, καμία 6ηΥ.Π.Ε, καμία διοίκηση, να μετατρέπουν την μονάδα του νοσοκομείου σε κέντρο διερχόμενου εκπαιδευόμενου επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία της υπόλοιπης Ελλάδας!

Είναι ντροπή για όλους μας ως συντεταγμένη κοινωνία με το δεύτερο κύμα της πανδημίας σε εξέλιξη ήδη και το Χειμώνα μπροστά μας να φτάσουμε στην ντροπιαστική και τραγική κατάσταση που ζήσαμε πριν δυόμιση χρόνια στο δημόσιο νοσοκομείο!

Όχι άλλες τέτοιες εξευτελιστικές καταστάσεις για τους πολίτες της Κέρκυρας! Ζητάμε την συμπαράσταση όλων των φορέων και των ενεργών πολιτών στο δίκαιο αίτημά μας!»

Previous Article

Συνεργεία του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας για την αποκατάσταση των ζημιών

Next Article

Γιώργος Μαχειμάρης: Ποιοί δημιουργούν προβλήματα στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα