Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιώργος Μαχειμάρης: Ποιοί δημιουργούν προβλήματα στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Η ομάδα Ασπιώτη-Βάρελη και Σία λειτουργούν επικίνδυνα , καταστροφικά για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. Μπλοκάρουν αποφάσεις ζωτικής σημασίας στο δημοτικό συμβούλιο.
Χρησιμοποιούν την εμπειρία και τη γνώση που έχουν «χτυπώντας» συγκριμένους τομείς και κωδικούς που καθορίζουν την αποτελεσματική λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου. Καταγράφουμε:
• Δεν ψήφισαν τη συντήρηση των πεπαλαιωμένων μηχανημάτων έργου που είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή τόσο στους καθαρισμούς χαντακιών – ρεμάτων, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα της κακοκαιρίας, όσο και στη συντήρηση των διαλυμένων αγροτικών δρόμων.
• Δεν ψήφισαν λιγοστές πιστώσεις για την αποκομιδή απορριμμάτων ξεχνώντας την εικόνα του παρελθόντος και τα τεράστια ποσά που δαπανούσαν.
• Δεν ψήφισαν τη δωρεάν παραχώρηση μηχανήματος για την ανταποδοτική ανακύκλωση. Μιας διαδικασίας η οποία προωθείται από την Πολιτεία για την ανάπτυξη της ανακύκλωσης συσκευασιών μέσω του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος με τον τίτλο: Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ, (εγκεκριμένο από το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας).
Δεν έχει το παραμικρό κόστος για τη Δημοτική Αρχή , αντίθετα κερδίζουν οι πολίτες ανταποδοτικά οφέλη και ο Δήμος τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.
Έχει υιοθετηθεί από το Μέγαρο Μαξίμου , το υπουργείο εθνικής άμυνας, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών , μητροπόλεις, την Ελληνική Αστυνομία ,τους δήμους της χώρας κ.α,
• Δεν ψήφισαν λιγοστούς πόρους για να «τρέξει» το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και «φρενάρουν» την σύνταξη, την κατάθεση τεχνικών δελτίων για σημαντικά έργα και ιδιαίτερα αγροτικής οδοποιίας, Ύδρευσης-Αποχέτευσης.
• Αναβάλουν συνεχώς την ψήφιση κανονισμού καθαριότητας του Δήμου,-εν μέσω κορωνοιού-, έναν κανονισμό που όλοι οι Δήμοι της χώρας εφαρμόζουν.
Τη συγκεκριμένη δύσκολη χρονική στιγμή αντί να είναι κοντά στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στην Πολιτεία, «περί άλλων τυρβάζουν».
Να αναλογιστούν τις ευθύνες κι εκείνοι ως επικεφαλείς αλλά και όσες και όσοι τους ακολουθούν.
ΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ