Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τους πληγέντες του νομού Καρδίτσας

Μετά το κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ
 και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας από το νομό Καρδίτσας, οι οποίοι επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός», ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης των ειδών που συγκεντρώθηκαν.

Από τα σημεία συγκέντρωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναχώρησαν σήμερα φορτηγά με τρόφιμα και μπουκάλια με πόσιμο νερό προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας.

Η ανταπόκριση από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά και από όλους τους νέους ανθρώπους ήταν συγκινητική με τους νέους να δείχνουν τα αντανακλαστικά τους σπεύδοντας να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου.

Η άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολιτών, η συνεισφορά των συνανθρώπων μας και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα μιας Ελλάδας που αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ευχαρίστησε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και τους νέους ανθρώπους για την άμεση κινητοποίησή τους και δήλωσε:

«Το ευχαριστώ για την ανταπόκριση των νέων ανθρώπων είναι λίγο. Ελπίζουμε μέσα από αυτή την προσφορά να μπορέσαμε να βοηθήσουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας από το νομό Καρδίτσας. Τη στιγμή που η Κυβέρνηση δίνει τις πιο μεγάλες μάχες σε όλα τα επίπεδα, οι πολίτες ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ