Χατζηδάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι αυξημένες ανάγκες στα ΜΜΜ θα αντιμετωπιστούν με ΚΤΕΛ

Share:

Στο θέμα της αντιμετώπισης του κοροναϊού η κυβέρνηση εναρμονίζεται με όσα κάνουν οι πιο προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης επισημαίνοντας ότι η εικόνα στην χώρα μας είναι καλύτερη σε σχέση με άλλες της ΕΕ.

Ο υπουργός τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση ενώ είπε πως είναι θέμα και ατομικής ευθύνης του καθένα το πως θα πάνε τα πράγματα. 

Σε ότι αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είπε ότι οι αυξημένες ανάγκες θα αντιμετωπιστούν με ΚΤΕΛ σημειώνοντας πως το θέμα των μεταφορών είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης. 

Ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε πως το ΕΣΥ διαχρονικά έχει κάποια προβλήματα ενώ επέκρινε το ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για ύφεση στην Ελλάδα όταν όλες οι χώρες έχουν μεγαλύτερη ύφεση από τη χώρα μας.

Για το σχέδιο Πισσαρίδη είπε πως είναι ένα καλό σχέδιο έχει την αξία του, σημείωσε ωστόσο ότι όλα θα κριθούν στην πράξη

Ανέφερε ακόμα  πως το υπουργείο δίνει έμφαση στις δράσεις ενεργειακής εξοικονόμησης, για την ηλεκτροκίνηση, τα απόβλητα και την προστασία της
φύσης.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε επίσης πως ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας προχωρά όπως έχει εξαγγελθεί ενώ αναφερόμενος ειδικά στον East Med είπε πως προχωρά παρά τις επικείμενες διερευνητικές επαφές Αθήνας – Άγκυρας.

Ξεκαθάρισε βέβαια πως δεν θα δοθεί παράταση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και οι ενδιαφερόμενοι να μην πάνε την τελευταία ημέρα.

Previous Article

Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς η θετική έκθεση των θεσμών

Next Article

Ο Σταμάτης Κραουνάκης την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου καλεσμένoς στον Νίκο Μουρατίδη και τα Παραπολιτικά 90,1

Σχετικά Άρθρα