Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σε πανικό ο Νίκος Παππάς: «Τζούφια υπόθεση» και «ξαναζεσταμένο φαγητό» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες Καλογρίτσα

Σε πανικό φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με τις αποκαλύψεις που συνεχίζονται για τις μέρες και τα έργα του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το υπόμνημα που κατέθεσε στον πταισματοδίκη την Πέμπτη,
ο «κόκκινος εργολάβος» Χρήστος Καλογρίτσας και αποκαλύπτει περίτρανα τη διαπλοκή του Νίκου Παππά και στελεχών της τότε κυβέρνησης και του πρωθυπουργικού γραφείου.

Τώρα ο Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε «ξαναζεσταμένο φαγητό» τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του, ενώ προσπάθησε να στρέψει την προσοχή αλλού λέγοντας πως ο κ Καλογρίτσας έχει συγγενικές σχέσεις με τον υπουργό της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο.

Μάλιστα υποστήριξε πως κάθε φορά που η Ν.Δ στριμώχνεται ανασύρει και μια τζούφια υπόθεση, όπως χαρακτήρισε το θέμα Καλογρίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σχετικό υπόμνημα που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1, ο επιχειρηματίας παραθέτει νέα στοιχεία και στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά και της οικογένειας Χούρι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ