Δημήτρης Μπιάγκης: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της Περιφερειακής Αρχής

Share:

Η Λευκάδα θα είναι η έδρα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας. Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα στην Βουλή των Ελλήνων ο αρμόδιος Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Καμίνη για τις πρόσφατες καταστροφές στις περιοχές των Επτανήσων λόγω της θεομηνίας.
Ο Υφυπουργός και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν με τούτη την ξεκάθαρη δήλωση τέλος στις διάφορες «τοπιστικές» φωνές που επιχειρούσαν να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» την έδρα της Περιφέρειας ως καταλληλότερη, χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, όπως του Κυβερνητικού Βουλευτή κ. Στέφανου Γκίκα, του έτερου Βουλευτή Κέρκυρας κ. Αλέκου Αυλωνίτη, του πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρου και της Περιφερειακής Παράταξής του, της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κεντρικης Κέρκυρας και της κας Μερόπης Υδραίου, αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν μαζί μας και μας ακολούθησαν στις «τοπικιστικές» μας «κορώνες» για την εγκατάσταση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου στην έδρα της Περιφέρειας.
Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε επίσης ότι έχει υπογραφεί ήδη διυπουργική απόφαση την προηγούμενη εβδμάδα, ότι η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων παρακολουθεί στενά το θέμα εκθειάζοντας την εξαιρετική συνεργασία τους, ενώ υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο να οριστεί Περιφερειακός Συντονιστής (ακούει ο κ.Μηλιώτης;).
Κουνάμε το μεταξωτό μας μαντήλι στο καράβι που πλέει ολοταχώς για την Λευκάδα, μετά τις αποφάσεις του κ. Χαρδαλιά και των συν αυτώ, αν και δεν τις ασπαζόμαστε. Ελπίζουμε στο επόμενο δρομολόγιο να μην αποχαιρετήσουμε και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας, τώρα που προμηθευτήκαμε επιτέλους μαντήλια για να σκουπίζουμε τα δάκρυα μας.
Τέλος, καλούμε τους Βουλευτές, τους φορείς Α’ και Β’ βαθμού, τα κόμματα και την ίδια την κοινωνία να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι σε επιλογές που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων μας.

Previous Article

Η Πρέσβης της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στη Δήμαρχο

Next Article

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Τουρισμού με τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα