Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Η μήνυση και το υπόμνημα Καλογρίτσα δείχνουν πως λειτουργούσαν τα κυβερνητικά στελέχη και οι παρέες του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την ταυτότητα και την ιδεολογία του και γίνεται ένα αρχηγικό κόμμα με δογματικές λειτουργίες, αλλοτριωμένα στελέχη και αναχρονιστικό λόγο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος σημείωσε πως «η εξουσία που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο όνομα της εξουσίας για την εξουσία».

Παράλληλα τόνισε πως επικρίθηκε από τον τότε πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση επειδή ζήτησε «έρευνα και λογαριασμό για το τι είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση με τις γερμανικές αποζημιώσεις».

Την ίδια στιγμή ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε λόγο για συγκεντρωτικό τρόπο διακυβέρνησης που όποια διαφωνία λοιδορείται και εκλαμβάνεται ως υπονόμευση.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Χρίστο Καλογρίτσα, ο ίδιος κάλεσε τον επιχειρηματία και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουν οι ίδιοι τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες επιδόθηκαν.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως η μήνυση και το υπόμνημα του κ. Καλογρίτσα δείχνουν «πως λειτουργούσαν τα κυβερνητικά στελέχη και οι παρέες του ΣΥΡΙΖΑ» και ζήτησε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Ακόμη τόνισε πως επί Τσίπρα «εξαπολύθηκαν επιθέσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης και επιχειρήσεις».

Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για την εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, σημειώνοντας ωστόσο ότι «η Δικαιοσύνη ως θεσμός και λειτουργία πλήρωσε ακριβά τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξαν ο κ. Παπαγγελόπουλος και άλλοι».

 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ