Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χατζημάρκος στα Παραπολιτικά 90,1 για Ν. Αιγαίο: Ο μόνος τουριστικός προορισμός στον πλανήτη που άνοιξε και έμεινε όρθιος

«Φέτος το Νότιο Αιγαίο έχει κάνει τη μεγαλύτερη νίκη του, γιατί ουσιαστικά είναι ο μόνος τουριστικός προορισμός στον πλανήτη ο οποίος άνοιξε και έμεινε όρθιος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Αναφορικά με την τουριστική σεζόν, ο κ. Χατζημάρκος επισήμανε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος φέτος γιατί τα προηγούμενα χρόνια κάναμε ιστορικά ρεκόρ στο Νότιο Αιγαίο και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για τα ρεκόρ φέτος γιατί κάναμε αυτό το πρωτοφανές πείραμα και γιατί είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται τουρισμός εν μέσω πανδημίας».

«Πήραμε πάνω μας ένα πάρα πολύ μεγάλο φορτίο, αναλάβαμε πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο αλλά με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και με πολύ επαγγελματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Ισπανία άνοιξε τους προορισμούς της και ο καλύτερος κράτησε 3 εβδομάδες. Την τρίτη εβδομάδα είχανε κλείσει όλοι, εμείς είμαστε ακόμα ανοιχτοί και τα αεροδρόμια μας τα διεθνή, τα δυο που είναι ανοιχτά και στην Αγγλία, Ρόδος και Κως ανεβάζουν ταχύτητα. είμαστε τέλος Σεπτεμβρίου και ανεβάζουμε στροφές.

Είμαστε ανοιχτοί, είμαστε ζωντανοί , είμαστε εξαιρετικά αξιόπιστοι και έχουμε στείλει ένα υπέροχο μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι ποτέ δεν κερδίσαμε τίποτα τυχαία ή από συγκυρία», δήλωσε επιπρόσθετα.

Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε ότι «είμαστε πολύ σοβαροί σε αυτό που κάνουμε, ο επαγγελματισμός μας , η υπευθυνότητα σε αυτή τη χώρα, σε αυτό τον τόπο είναι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, έχουμε κερδίσει εμπιστοσύνη».

«Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι άνθρωποι που σήμερα κλείνουν διακοπές σε εμάς, και για τον Οκτώβριο και για τον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι για την αγωνία που σήμερα ζούμε σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μπορούσαμε να βάλουμε για το 2021 μπήκε», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη είναι αυτή η εμπιστοσύνη, είναι αυτή η εικόνα ενός οργανωμένου τόπο, έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά με πάρα πολύ μεγάλη σοβαρότητα, με όλους τους κανόνες και πάρα πολύ σεβασμό», τόνισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

«Έχουμε εκπαιδεύσει τον κόσμο μας, εμείς σαν Περιφέρεια κάναμε δεκάδες χιλιάδες σεμινάρια, όλους τους επαγγελματίες μας τους εκπαιδεύσαμε και δείξαμε ένα πρόσωπο υπέροχο. Φεύγουν οι επισκέπτες μας πάρα πολύ ευχαριστημένοι, είναι οι μεγαλύτεροι διαφημιστές και αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που μπορούσαμε να κερδίσουμε», σημείωσε ο κ. Χατζημάρκου.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ