Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εμφάνιση της μπαντίνας της Φ. Ε. Μάντζαρος στο Προσκοπίο

Η Μπαντινα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος» πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση, κατά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και δίνει συναυλία το ερχόμενο Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 μμ, στον χώρο των εγκαταστάσεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο «Φαληράκι» (Προσκοπείο).

Στη συναυλία, η μπαντινα της Φ.Ε.Μ. θα ερμηνεύσει έργα των Ludwig van beethoven, Elliot del Borgo, Johann pachelbel, Ennio morricone, John Williams, Nicola piovani κ.α., ενώ το προγραμμα της συναυλίας θα ανοίξει και θα κλείσει με τον εμβληματικό ύμνο των προσκόπων «Με καρδιά από τόλμη», ο οποίος συνετέθη το 1914, από τον Κωνσταντίνο Λυκορτα, σε στίχους του ιδίου.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον Κερκυραϊκό Προσκοπισμό, τον όποιον η Φιλαρμονική μας θα τιμήσει με την παράδοση στον εκπρόσωπο της Διοίκησης του τιμητικής πλακέτας, καθώς και στον παλαιό αρχηγό των προσκόπων και μεγάλο ευεργέτη της φιλαρμονικής μας, αείμνηστο Σπυρο Μπανο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του covid-19. Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Λιμένα Κέρκυρας, στην τέντα των εγκαταστάσεων του ΟΛΚΕ.

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ