Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ για την Χρυσή Αυγή

Share:

Ο Ν.Μιχαλολιάκος πού αντιπαθεί το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία επιδίωξε να αξιοποιήσει μία (σούπερ ευεργετική και αμφιλεγόμενη) διάταξη του κοινοβουλίου για την σύζυγό του !
Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας την ώρα της μάχης με τους νεοναζί πιάστηκε στον ύπνο. Έχει πολιτικές ευθύνες για την στάση του. Η Βουλή δεν είναι διοικητική υπηρεσία. Είναι το κάστρο της Δημοκρατίας. Και είναι απέναντι στους φασίστες για όλα, σε όλα!
Η παράταξή μας βγήκε αποφασιστικά απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα, όταν άλλοι επικοινωνούσαν υπογείως μαζί της ή συνυπήρχαν μαζί τους στις πλατείες της αγανάκτησης.
Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και ο αγώνας ενάντια στους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνει στις 7 Οκτώβρη. Συνεχίζεται, για μια ανοιχτή κοινωνία και ισχυρή Δημοκρατία.
Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Πρωθυπουργός έσωσε τα προσχήματα, ακυρώνοντας τον διορισμό. Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν απαλλάσσει κανέναν από τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβει.
ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Previous Article

Ερώτηση Αλέκου Αυλωνίτη για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο

Next Article

Ξεκινά η διαδικασία για ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19

Σχετικά Άρθρα