Σε τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκη συμμετείχε ο Αλέκος Αυλωνίτης

Share:

Στην συνεδρίαση της Ομάδας Μελών Σύριζα Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε ο Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης το βράδυ της Παρασκευής.
Σε μια εξαιρετική συζήτηση τέθηκαν από τα μέλη θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, όπως η υγειονομική και πολιτική κατάσταση, το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και θέματα ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος, όπως η επόμενη ημέρα του πολιτικού σκηνικού και η πορεία προς τις εκλογές. Μια από τις βασικές ανησυχίες των μελών ήταν η ψήφος των αποδήμων Ελλήνων.
O κ. Αυλωνίτης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη σχετικά με τα προβλήματα της γενικής πολιτικής σκηνής, αλλά και για ιδιαίτερα προβλήματα του νησιού, για την υγειονομική κατάσταση αλλά και για την εξέλιξη της τουριστικής οικονομίας, δεδομένης της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων κορονοϊού. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για κοινή δράση και συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο, που θα εμπνεύσουν, θα κινητοποιήσουν και θα συμβάλουν καθοριστικά στην οργάνωση των λαϊκών δυνάμεων, αποσκοπώντας στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ανασυγκρότηση της χώρα.
Στο τέλος της εποικοδομητικής αυτής συζήτησης και ο βουλευτής και τα μέλη συμφώνησαν τον συντονισμό των ενεργειών τους και τη συνεχή επαφή, ώστε τα μέλη να έχουν πρωτογενή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην τοπική και εθνική πολιτική σκηνή και περαιτέρω δραστηριοποίηση, με απώτερο σκοπό την άμεση συμμετοχή τους σε αυτά.

Previous Article

Φώφη Γεννηματά: «Η Κεφαλονιά χρειάζεται στήριξη και αναπτυξιακό σχέδιο»

Next Article

Ερώτηση Αλέκου Αυλωνίτη για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο

Σχετικά Άρθρα