Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ για την Χρυσή Αυγή

Ο Ν.Μιχαλολιάκος πού αντιπαθεί το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία επιδίωξε να αξιοποιήσει μία (σούπερ ευεργετική και αμφιλεγόμενη) διάταξη του κοινοβουλίου για την σύζυγό του !
Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας την ώρα της μάχης με τους νεοναζί πιάστηκε στον ύπνο. Έχει πολιτικές ευθύνες για την στάση του. Η Βουλή δεν είναι διοικητική υπηρεσία. Είναι το κάστρο της Δημοκρατίας. Και είναι απέναντι στους φασίστες για όλα, σε όλα!
Η παράταξή μας βγήκε αποφασιστικά απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα, όταν άλλοι επικοινωνούσαν υπογείως μαζί της ή συνυπήρχαν μαζί τους στις πλατείες της αγανάκτησης.
Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και ο αγώνας ενάντια στους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνει στις 7 Οκτώβρη. Συνεχίζεται, για μια ανοιχτή κοινωνία και ισχυρή Δημοκρατία.
Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Πρωθυπουργός έσωσε τα προσχήματα, ακυρώνοντας τον διορισμό. Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν απαλλάσσει κανέναν από τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβει.
ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ