Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας: «Διανομή σχολικών ειδών και προκήρυξη υποτροφίας»

Share:

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας για άλλη μια σχολική χρονιά προχώρησε στη διανομή σχολικών ειδών σε 65 νεαρές/νεαρούς συμπολίτες μας σε συνεργασία με το Παράρτημα Κερκύρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και το Ορφανοτροφείο Κερκύρας. Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν είναι εξαιρετικά σημαντικό ιδιαίτερα τα παιδιά να νοιώθουν ότι υπάρχουν μέλη της κοινωνίας μας και φορείς που, με τις όποιες δυνάμεις τους, τους απλώνουν χέρι ανιδιοτελούς στήριξης. Και η χαρά εξ’ αυτού του λόγου ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους, τόσο στα παιδιά που προσήλθαν στα γραφεία του Ομίλου όσο και στα παιδιά που περίμεναν τα μέλη του Ομίλου στο Ορφανοτροφείο της πόλης μας.
Παράλληλα είναι εν ισχύ, μέχρι τις 07/10/2020, η προκήρυξη της υποτροφίας του Ομίλου, αντιστοιχούσα στο ποσό των €3.600 το έτος. Περισσότερες πληροφορίες στο site του Ομίλου, www.rotary-kerkyra.gr.

Previous Article

Μήνυμα της Πρυτανικής Αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου προς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, εν όψει της έναρξης της διδασκαλίας

Next Article

«Διαμόρφωση Μνημονίου Συνεργασίας για τη Στρατηγική Ανάπτυξη με επίκεντρο τον θαλάσσιο πολιτισμό στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας»

Σχετικά Άρθρα