Γεροβασίλη στα Παραπολιτικά 90,1 – Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να δείξει τις αντιστάσεις της στην αυριανή απόφαση

Share:

«Η ελληνική Δικαιοσύνη στην αυριανή απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής καλείται να δείξει τις αντιστάσεις της», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Για τα εθνικά ζητήματα, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως «η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν έχει επιδείξει σαφή στρατηγική στάση».

Την ίδια στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την ελληνική πλευρά να επιδείξει «σαφή στρατηγική διαλόγου και να ενημερώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Ακόμη δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι σαφής ώστε να μην διαταράσσεται η επαφή με την κοινωνία» ενώ για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σημείωσε «πως είναι σημαντικότατο στέλεχος του κόμματος».

Τέλος ανέφερε ότι «ποτέ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας δεν λειτούργησαν εν κρυπτώ».

 

 

Previous Article

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα στα Παραπολιτικά 90,1 – Δίκη Χρυσής Αυγής: Το νούμερο ένα ζητούμενο είναι να καταδικαστούν όλοι

Next Article

Πελώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Σωτήρη Τσιόδρα για τα μέτρα που εισηγείται

Σχετικά Άρθρα