Κέρκυρα: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και αρνητή μάσκας ο οποίος συνελήφθη

Share:

Πριν ολοκληρωθεί ο αστυνομικός έλεγχος έφυγε από το σημείο τρέχοντας και εισήλθε στο αυτοκίνητό του
Επίθεση δέχτηκαν σύμφωνα με καταγγελίες, αστυνομικοί, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας διενήργησαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού στην Κέρκυρα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι άνδρας δεν έφερε προστατευτική μάσκα εντός καταστήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, τον κάλεσαν να βγει έξω από το κατάστημα και όταν τον ενημέρωσαν ότι θα του βεβαιωθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους αστυνομικούς. Πριν ολοκληρωθεί ο αστυνομικός έλεγχος έφυγε από το σημείο τρέχοντας και εισήλθε στο αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται αντιστάθηκε στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Τελικά συνελήφθη με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή και άσκησης βίας κατά Υπαλλήλων, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο. Ο συλληφθείς υπέβαλε έγκληση σε βάρος αστυνομικού για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση. Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ: etnos.gr

Previous Article

Χιλιάδες επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Γενετική, Γηριατρική και στην Έρευνα Νευροεκφυλιστικών Νόσων του Ιονίου Πανεπιστημίου

Next Article

Δωρεά 1000 προστατευτικών μασκών στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας.

Σχετικά Άρθρα