Πελώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Σωτήρη Τσιόδρα για τα μέτρα που εισηγείται

Share:

«Η ΔΕΗ αλλάζει προσανατολισμό, σχέδιο και λειτουργία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, λέγοντας ότι «μια επιχείρηση που ήταν στο χείλος της καταστροφής έχει επιστρέψει σε κερδοφορία».

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ντόναλτ Τραμπ, η κ. Πελώνη τόνισε πως «κανένας δεν είναι άτρωτος στον κοροναϊό».

Για την επιδημιολογική πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας, τόνισε ότι «η Αττική είναι σε πορτοκαλί συναγερμό», ενώ σημείωσε πως «η κυβέρνηση δεν είναι σε φάση πρόσθετων μέτρων».

Παράλληλα ανέφερε πως «ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να μην σχολιάζει την πρόσφατη επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας».

Την ίδια στιγμή η κ. Πελώνη τόνισε ότι «δεν έχει κλειστεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας – Τουρκίας».

Αναφορικά με τη συμφωνία για δημιουργία μηχανισμού αποτροπής κρίσεων στο ΝΑΤΟ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δήλωσε πως «μέσα από αυτήν την διαδικασία η Τουρκία δεσμεύτηκε στο διεθνές δίκαιο και τις σχέσεις της καλής γειτονίας».

Σε ότι αφορά το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ για δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους απάντησε πως «δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα».

Εν κατακλείδι η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει διαφωνία της κυβέρνησης με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για τα μέτρα που εισηγείται».

Previous Article

Γεροβασίλη στα Παραπολιτικά 90,1 – Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να δείξει τις αντιστάσεις της στην αυριανή απόφαση

Next Article

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει ούτε θέμα γενικού lockdown στην Ελλάδα ούτε κλείσιμου της εστίασης στην Αττική

Σχετικά Άρθρα