Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει ούτε θέμα γενικού lockdown στην Ελλάδα ούτε κλείσιμου της εστίασης στην Αττική

«Είμαστε πολλοί χαρούμενοι στην κυβέρνηση για την επένδυση της Miscrosoft» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «μεγάλη εθνική επιτυχία».

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι η επένδυση της Microsoft στη χώρας μας «βάζει την Ελλάδα στην εποχή της νέας βιομηχανικής επανάστασης».

Την ίδια στιγμή εκτίμησε πως «θα ακολουθήσουν και άλλοι επενδυτές τέτοιου επιπέδου στη χώρα μας» ενώ είπε πως «οι απόφοιτοι στους κλάδους της τεχνολογίας θα βρουν καλά αμειβόμενες δουλειές».

Αναφορικά με την πανδημία του κοροναϊού, ο υπουργός σημείωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στην Ελλάδα, ούτε να κλείσει η εστίαση στην Αττική» ενώ είπε ότι θα υπάρξει πολύ αναλυτική ανακοίνωση από το Νίκο Χαρδαλιά.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε πως «όσο η άλλη πλευρά τηρεί τη συμφωνία, είμαστε υποχρεωμένοι να την εφαρμόσουμε ενώ χαρακτήρισε κακή
τη συμφωνία».

Αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως «η δίκη άργησε για μεγάλο διάστημα επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να βρει αίθουσα για την διεξαγωγή της». 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ