Βαρβιτσιώτης στα Παραπολιτικά 90,1:Για ενάμιση χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε να βρει χώρο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Share:

«Για ενάμιση χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε να βρει χώρο για την διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής και σήμερα είναι έξω από το δικαστήριο» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά θέματα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως έχει αγωνία να δει την απόφαση του δικαστηρίου ενώ υπογράμμισε πως «το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αν το δικαστήριο θα καταλήξει να χαρακτηρίσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και αν θα αποδώσει ευθύνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

Για τις ενέργειες της Τουρκίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως «τα βήματα που κάνει δεν οδηγούν σε αποκλιμάκωση» ενώ ανέφερε πως «οι κινήσεις στην Αμμόχωστο παραβιάζουν τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Ακόμη επισήμανε πως «η Αθήνα αναμένει πότε η Τουρκία θα ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές ενώ επανέλαβε πως μοναδικό θέμα είναι ο καθορισμός των θαλασσίων ζωνών». 

Previous Article

Κούγιας στα Παραπολιτικά 90,1: Πρωτοφανής η διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής – Ευεργέτησε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

Next Article

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα στα Παραπολιτικά 90,1 – Δίκη Χρυσής Αυγής: Το νούμερο ένα ζητούμενο είναι να καταδικαστούν όλοι

Σχετικά Άρθρα