Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γαϊτάνης στα Παραπολιτικά 90,1: Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας, με διεθνή αντίκτυπο και ως ΝΔ

«Η ΝΔ ήταν το κόμμα που έβαλε τέρμα, έβαλε φραγμό στον φασισμό, τον πολέμησε σε όλες του τις εκφάνσεις, μέσα και έξω από τη Βουλή», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζινο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή την ιστορική απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή.

«Η ΝΔ ήταν το κόμμα που άνοιξε το δρόμο για να οδηγηθούνε τα μέλη της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες όταν η δίκη βάλτωνε επί τεσσερισήμισι χρόνια. Το 2019 η Χρυσή Αυγή ηττήθηκε πολιτικά , σήμερα ηττάται και ποινικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για τη δημοκρατία μας που έχει και διεθνή αντίκτυπο και ως ΝΔ είμαστε υπερήφανοι για αυτή την αταλάντευτη στάση στη μάχη κατά του φασισμού της βίας και της μισαλλοδοξίας», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Εμείς βρεθήκαμε στο Εφετείο, δεν ήμασταν εκεί στη διάρκεια της ανάγνωσης της, την ώρα που μείναμε εμείς εκεί υπήρχε μια αγωνία, μια προσμονή για το τι θα γίνει. Νομίζω ότι σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη για τη δημοκρατία όμως ο αγώνας είναι διαρκής για να ξεριζώσουμε την ιδεολογία της βίας, της μισαλλοδοξίας και του φασισμού από την κοινωνία μας. Δεν σταματάει σήμερα και θα πρέπει να ξέρουμε ότι η δημοκρατία θα πρέπει να δίνει τις μάχες της καθε μέρα και φυσικά θα πρέπει να τις κερδίζει», δήλωσε επιπρόσθετα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ