Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόεδρος ΟΛΜΕ στα Παραπολιτικά 90,1: Επιβεβλημένη η παρουσία της Νίκης Κεραμέως στην αυριανή συνάντηση για τις καταλήψεις

«Είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση ελπίζουμε να είναι παρούσα και η κα υπουργός. Ορίστηκε η ώρα, στις 5 το απόγευμα απλά δηλώνουμε ότι θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της υπουργού», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Ζούμε Αληθινά» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος, αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση της ΟΛΜΕ με την υπουργό Παιδείας.

«Η κ. Ζαχαράκη είναι μια αξιόλογη συνάδελφος και υφυπουργός αλλά τα θέματα είναι τόσο σοβαρά που θα πρέπει να είναι παρούσα και η κ. Ζαχαράκη και η κ. Κεραμέως», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο κ. Τσούχλος ανέφερε ότι «στέλνουμε μήνυμα στην υπουργό ότι πρέπει να είναι εκεί, είναι επιβεβλημένη η παρουσία της αν δεν είναι, είναι μια πολιτική της επιλογή να μην είναι». «Αν δεν μπορεί καλύτερα είναι να αλλάξει την ημέρα και να μας δει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

«Υπάρχουν κάποιες κινητοποιήσεις και την Παρασκευή θα υπάρξουν κάποιες κινητοποιήσεις των μαθητών, πιθανότατα θα γίνει ένα πανμαθητικό–πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο υπουργείο αυτή τη φορά. Είναι τα πράγματα ρέοντα», τόνισε.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ