«Ισορροπιστής» στα Παραπολιτικά 90,1 για δίκη ΧΑ: Νιώθω δικαιωμένος γιατί ο Παύλος ήταν πολύ φίλος μου

Share:

«Νιώθω δικαιωμένος γιατί ο Παύλος ήταν πολύ φίλος μου, κάναμε παρέα, περάσαμε πολλές βραδιές μαζί», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Ζούμε Αληθινά» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου, ο ράπερ, παραγωγός Λαϊκών Αγορών, Νικόλαος Παυλίδης «Ισορροπιστής», αναφορικά με την ιστορική απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος στον Παύλο Φύσσα, ο «Ισορροπιστής» δήλωσε ότι «ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα, ένα ανήσυχο παιδί, πάντα τον ένοιαζε ο διπλανός του. Ήταν ο άνθρωπος που μας έβαζε τους χειμώνες να βρούμε κουβέρτες και πράγματα, τα συγκεντρώναμε και τα δίναμε στους αστέγους. Τέτοιο παιδί ήταν ο Παύλος».

«Νιώθω δικαίωση. Χθες συγκινήθηκα πάρα πολύ που ήμουνα στην πορεία, νιώθω ότι κάτι πάει να αλλάξει. Δεν λέω ότι έχει αλλάξει κάτι, κάτι πάει να αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο για τα αυτονόητα να κάνουμε επαναστάσεις, για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να λειτουργούν ανθρώπινα και σωστά στην κοινωνία μας», επισήμανε ο ίδιος.

 

 

 

Previous Article

“Η μικρή μας πόλη” με τον Νίκο Μουρατίδη: ΑΦΙΕΡΩΜΑ Edith Piaf

Next Article

Βερβεσός στα Παραπολιτικά 90,1 για δίκη ΧΑ: Για να εκπέσει κάποιος από το δημόσιο αξίωμα πρέπει να έχει τελεσίδικη καταδίκη

Σχετικά Άρθρα