Με τον Σπύρο Γιαννιώτη συναντήθηκε η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου

Share:

Την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί εθιμοτυπικά, ο συμπατριώτης μας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΑΟΚ Γιώργο Δημουλή.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα των αθλητικών υποδομών του νησιού και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τα ναυταθλητικά σωματεία.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην επικείμενη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο και στις προοπτικές που ανοίγονται για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ιστορικού σωματείου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, που όπως είναι γνωστό θα είναι υποψήφιος για την προεδρεία της Κ.Ο.Ε , διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσει τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού.

“Διεκδικώντας την προεδρεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας”, ανέφερε ο Ολυμπιονίκης μας, “ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, που ελπίζω να είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής”

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σπύρο Γιαννιώτη για την επίσκεψη και ευχήθηκε να τον υποδεχτεί στην επόμενη συνάντηση με την ιδιότητα του Προέδρου Κ.Ο.Ε.

Previous Article

Μπιάγκης: Γιατί αρνείται ο ΟΑΕΔ να πληρώσει δικαστικούς επιμελητές και δικηγόρους;

Next Article

Ο Αλέκος Αυλώνίτης για την υποψηφιότητα Σπύρου Γιαννιώτη για την ΚΟΕ

Σχετικά Άρθρα