«Επί Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή μπήκε στη φυλακή και επί Κυριάκου Μητσοτάκη καταδικάστηκε», τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Share:

«Απαράδεκτο το πρωτοσέλιδο της Αυγής το οποίο προσβάλει την Δημοκρατία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι «επί Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή μπήκε στη φυλακή και επί Κυριάκου Μητσοτάκη καταδικάστηκε». 

Την ίδια στιγμή κάλεσε όλα τα κόμματα της Βουλής να σέβονται την ουσία της Δημοκρατίας.

Σε ότι αφορά την επένδυση της Μicrosft, επισήμανε πώς «σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του τεχνολογικού κολοσσού προς την Ελλάδα» ενώ σημείωσε πως «έρχονται και άλλοι επενδυτές στη χώρα μας».

Ακόμη ανέφερε πως «συνεχίζεται η συζήτηση για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, την ΕΛΒΟ και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά».

Αναφορικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα για μικρές επιχειρήσεις, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε πως «στόχος είναι οι μικροί κύκλοι». «Δεν θα δοθεί παράταση και θα ξεκινήσει νέος κύκλος», διευκρίνισε ο ίδιος.

Τέλος ο αναπληρωτή υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι «τα προγράμματα που τρέχουν είναι στοχευμένα ενώ για τις τράπεζες», ενώ τόνισε πως «στόχος μας είναι τα καλύτερα αποτελέσματα».

Previous Article

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ορόσημο για την επιστροφή στην κανονικότητα η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Next Article

Μανιτάκης στα Παραπολιτικά 90,1 για δίκη ΧΑ: Εντύπωση προκαλεί ότι ο ΠΚ κατατέθηκε άρον άρον λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές

Σχετικά Άρθρα