Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πλεύρης στα Παραπολιτικά 90,1: Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη – Με τον πατέρα μου από πολύ νωρίς έχουμε διαφορετικούς προσανατολισμούς

«Αυτό το οποίο γράφεται σήμερα για τη Χρυσή Αυγή από την εφημερίδα ‘’ΑΥΓΗ’’ είναι ότι εγώ στην πραγματικότητα πιέστηκα απ’ το κόμμα να πάρω αποστάσεις από τον πατέρα μου. Δηλαδή δεν μου αναγνωρίζει η ΑΥΓΗ το δικαίωμα να διαφοροποιούμε, ίσως είναι μαθημένη με τις άνωθεν εντολές», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

«Από τη μια μεριά η ΑΥΓΗ θέλει να έχει τη δημοσιογραφική ελευθερία να κάνει τη χειρότερη και τη σκληρότερη και οποιαδήποτε κριτική θεωρεί ότι πρέπει να κάνει και να μας συνδέει όλους εμάς με τη Χρυσή Αυγή ευθέως, εμένα ακόμα και με τον πατέρα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι «σήμερα έχουμε την τιμητική μας άρα κάτι κάνουμε καλό γιατί μας έχει πρωτοσέλιδο η ΑΥΓΗ και μας υβρίζει άρα με αυτή την έννοια κάτι καλό κάνουμε και τους ενοχλούμε».

«Η στόχευση πάντα της Αριστεράς ξεκινάει από ένα ψέμα ότι εσύ πήγες εκεί που ήταν Χρυσαυγίτες. Ήταν συγκέντρωση που κάνανε κάτοικοι και μάλιστα Νεοδημοκράτες, πήγες κανονικότητα ως όφειλες να πας για να ακούσεις τους κατοίκους και εκεί βρέθηκε και ο Κασιδιάρης . Ξεκινάνε τη στοχοποίηση σου από αυτό το ψέμα…», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ για το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και προφανώς εγώ με τον πατέρα μου και διαπροσωπικές σχέσεις έχουμε αλλά και σε πολιτικό επίπεδο από πολύ νωρίς έχουμε διαφορετικούς προσανατολισμούς», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Ο πατέρας μου πιστεύει στον εθνικοσοσιαλισμό, είναι θεωρητικός της ελληνικής ακροδεξιάς, του ελληνικού φασισμού, έχει γράψει βιβλία για το ναζισμό αυτή είναι η ιδεολογία του, και εμένα ενώ ο εύκολος δρόμος ήταν ως ο γιος του έλληνα θεωρητικού της ακροδεξιάς να ακολουθήσει ένα τέτοιο δρόμο έχω επιλέξει να είμαι ένας δεξιός πολιτικός, περήφανος που είμαι δεξιός πολιτικός και ούτε το μεταναστευτικό ούτε τα εθνικά θέματα θα τα χαρίσω στην ακροδεξιά», ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Οι πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, 500 χιλιάδες κόσμος, προφανώς ψήφισαν όχι γιατί ξύπνησαν ένα πρωί και ονειρεύτηκαν τον Χίτλερ ή θαύμασαν τον Μουσολίνι, ψήφισαν γιατί υπήρχαν προβλήματα ειδικά στην Α Αθηνών που πολιτευόμαστε αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας που δεν λύνονταν. Αυτούς τους ανθρώπους έπρεπε, και αυτό προσπάθησε η ΝΔ, να τους προσεγγίσει…», επισήμανε ο κ. Πλεύρης.

«Το αφήγημα της Αριστεράς είναι ότι αν δεν είσαι αριστερός είσαι φασίστας άρα ότι λες και κάθε φορά που ασκείς κριτική στην Αριστερά σε στοχοποιώ με το φασισμό, σε στοχοποιώ με το ναζισμό και κάνω δολοφονίες χαρακτήρων», κατέληξε ο ίδιος.

 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ