Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Η Τουρκία αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΕΕ

Share:

«Δεν υπάρχει ζήτημα casus belli στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κρήτη» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως «πρέπει να γίνει επέκταση στο Καστελόριζο στα 12 μίλια», ενώ δήλωσε πως «η Τουρκία αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της ΕΕ και όχι μόνο της Ελλάδας και της Κύπρου».

Ακόμη ανέφερε πως «η Ελλάδα και η Ευρώπη δεν θέλουν πόλεμο», ενώ ξεκαθάρισε πως «τα 12 μίλια είναι κυριαρχικό δικαίωμα της χώρας και θα πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα στην Ελλάδα».

Τέλος, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός πρέπει να εμείνει στη λίστα κυρώσεων κατά της Τουρκίας».

 

 

Previous Article

Ρωμανός στα Παραπολιτικά 90,1 για ελληνοτουρκικά: Δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας που έλεγε ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα να μας κάνει τώρα υποδείξεις

Next Article

Η μικρή μας πόλη: Τρίωρο αφιέρωμα στα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη την Κυριακή στα Παραπολιτικά 90,1 με τον Νίκο Μουρατίδη

Σχετικά Άρθρα