Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΛΑ.ΣΥ: Επερώτηση σχετικά με την επισκευή του δρόμου μεταξύ Κουραμάδων -Καλαφατιώνων

Ο περιφερειακός δρόμος μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Κουραμάδων – Καλαφατιώνων είναι σε άθλια κατάσταση. Ειδικά το τμήμα που ξεκινάει από Κουραμάδες και φτάνει περίπου στα εδαφικά όρια των Καλαφατιώνων (περίπου 1000 μέτρα) είναι γεμάτο λακκούβες (με μεγάλη διάμετρο) και φαγωμένη την άσφαλτο παντού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν συμβεί μέχρι σήμερα αρκετά ατυχήματα σε οδηγούς δίκυκλων αλλά και φθορές σε αυτοκίνητα και δίκυκλα.
Η οποιαδήποτε επισκευή με απλό κλείσιμο των λακκούβων με ψυχρή άσφαλτο είναι αναποτελεσματική (άλλωστε έχει δοκιμαστεί) και θα αποτελέσει σπατάλη δημοσίου χρήματος. Η μόνη σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι να στρωθεί σε μεγάλα τμήματα του δρόμου ή καλύτερα σε ολόκληρο το δρόμο τάπητας ασφάλτου.
Η περιφερειακή αρχή γνωρίζει το πρόβλημα, όπως βέβαια το γνώριζε και η προηγούμενη, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Επερωτάται λοιπόν η Περιφερειακή Αρχή:

  • Αν σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες για την επισκευή του συγκεκριμένου δρόμου (δεδομένου ότι τον χειμώνα με τις πολλές βροχές θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημα) και
  • Ποιος είναι σχεδιασμός της για την οριστική λύση του προβλήματος και όχι η συνέχιση των εμβαλωματικών και προσωρινών λύσεων.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων νήσων
Γκισγκίνης Νίκος
Κεφαλληνός Διονύσης
Κολυβά Ευγενία
Μπαλού Αλεξάνδρα
Χαραλάμπους Μπάμπης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ