ΣΕΠΕ: Ευχαριστούμε για την στήριξη στη μικρή Μαριάννα, ας είναι η τελευταία δοκιμασία

Share:

“Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας με την παρούσα επιστολή θα ήθελε εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μαθήτριας της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών. Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη συγκινητική ανταπόκριση και την προσφορά ολόκληρης της κερκυραϊκής κοινωνίας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε αναγνωρίζοντας την συμβολή μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών, πολιτών, φορέων και σωματείων στην επιτυχία της συγκέντρωσης 48.394,60 ευρώ για την οικογένεια.

Το σωματείο μας ανέλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία γνωρίζοντας τις δυσκολίες των λαϊκών οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Με αυτόν τον τρόπο θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Μαριάννας στον μεγάλο αγώνα που δίνει, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ανθρωπιά, την κοινωνική προσφορά και την έμπρακτη αλληλεγγύη των συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε η δοκιμασία που περνά η Μαριάννα να είναι η τελευταία, να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι της και το μέλλον να της χαρίσει υγεία, πρόοδο και ευτυχία”.

Previous Article

Σπύρος Νεράντζης: “Θα σταθούμε στο πλευρό του Φώτη Σκούρτη”

Next Article

ΜΕΡΑ25: Αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα οι νεφροπαθείς της Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα