Η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Share:

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Υδραίου έκανε την ακόλουθη δήλωση στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού:

“Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί μια οποιαδήποτε ημέρα. Κάτω από τις ιδιαίτερες συγκυρίες στις οποίες ζούμε, επιβάλλεται η αφύπνιση όλων μας για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου, μιας νόσου που πρέπει να τονιστεί ότι θεραπεύεται. Η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον προληπτικό έλεγχο των γυναικών. Πρόκειται για μια μάχη που μπορεί να είναι νικηφόρα.
Με αυτές τις σκέψεις, οφείλω να συγχαρώ εκείνες τις γυναίκες που αποτελούν παράδειγμα, που δυναμικά μπήκαν στη σκληρή μάχη για την ζωή τους και συγχρόνως να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στις οικογένειές τους. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας δηλώνει παρόν σε αυτή την μάχη που δίνουν, με την όποια μορφή βοήθειας μπορεί να προσφέρει.
Επιθυμώ επίσης να στείλω μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες και να τις καλέσω να μην ξεχνούν και να μην αμελούν το ραντεβού με τη ζωή. Η ευαισθητοποίηση, η σωστή ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση σώζουν ζωές!”

Previous Article

Στέφανος Γκίκας: «Ο Άγιος Στέφανος Αυλιωτών στις τέσσερις σημαντικές Μελέτες Λιμενικών Υποδομών που εγκρίθηκαν»

Next Article

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Σχετικά Άρθρα