Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το ενιαίο σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο για το εξώδικο που έστειλε ο πρώην Διοικητής στην Πρόεδρο του σωματείου

Το Ενιαίο Σωματείο του Νοσοκομείου Κέρκυρας στέκεται στο πλευρό της προέδρου , μετά την εξώδικη πρόσκληση που έλαβε από τον πρώην διοικητή για την τοποθέτηση της επί των συνδικαλιστικών θεμάτων στο πλαίσιο της ιδιότητάς της σε εκπομπή τηλεοπτικό σταθμό δια της επιλεκτικής και αποσπασματικής αναφοράς .
Είναι πρώτη φορά που στην συνδικαλιστική μας πορεία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας , δεχόμαστε νόμιμες απειλές εξαιτίας της συνδικαλιστικής μας δράσης και της κριτικής των πεπραγμένων της Διοικήσεως του Νοσοκομείου.
Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι, αποσπάσματα του εξώδικού , έχουν ήδη δημοσιευθεί σε τοπικά ΜΜΕ , πριν ακόμη κοινοποιηθούν στην πρόεδρο !!!!
Ανέκαθεν το συνδικαλιστικό όργανο, του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων , ασκούσε κριτική στα πεπραγμένα των εκάστοτε Διοικήσεων, τονίζοντας τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, με γνώμονα και αποκλειστικό σκοπό, την βελτίωση των συνθηκών παροχής υγείας, λειτουργίας του Νοσοκομείου, προς όφελος βεβαίως των ασθενών και των νοσηλευομένων. Και ακριβώς αυτή η δράση του, όπως δημόσια είχε αναγνωρισθεί από όλες τις Διοικήσεις μέχρι σήμερα, απετέλεσε πρωταρχικό παράγοντα για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από το Νοσοκομείο Κερκύρας .
Είναι υποχρέωσή μας και καθήκον μας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους, να ασκούμε κριτική, να επισημαίνουμε λάθη και να προτείνουμε λύσεις για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν στο χώρο της υγείας, τόσο σε επίπεδο εργαζομένων, όσο και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Οι ενέργειες αυτές προκύπτουν από αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων των εργαζομένων και ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Οι ποινές σε εργαζόμενους, είτε είναι χρηματικές, είτε άλλης μορφής είναι οδυνηρές, ψυχοφθόρες, και προκαλούν την ίδια τρομοκρατία για εμάς .
Είναι λυπηρό αλλά και ενδεικτικό το ότι
<< πρώην συνδικαλιστές >> να κυνηγούν συνδικαλιστές !!!
Η αλήθεια είναι όταν περνάς και αλλάζεις ρόλους από << συνδικαλιστής σε διορισμένος διοικητής >> και μετά πάλι << συνδικαλιστής >> κάπου μπερδεύεσαι !!!! Έτσι ο συνδικαλισμός στα μάτια των εργαζομένων και του κόσμου καταντάει παρωδία !!!!!
Καταδικάζουμε και καταγγέλουμε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης των δικαιωμάτων των συνδικαλιστών !!
Τα προβλήματα της Υγείας στην Κέρκυρα είναι σοβαρά , χρόνια και είναι αυτό που πρωτίστως μας απασχολεί όλους !!!!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ