Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Μητσοτάκης «ασπίδα» στον Τσιόδρα: Απαράδεκτη η στοχοποίηση

Ασπίδα προστασίας στον Σωτήρη Τσιόδρα
παρείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγγέλλοντας τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Τελείως λανθασμένο

«Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να στοχοποιήσουν επιστήμονες. Και θεωρώ ότι συγκεκριμένα η στοχοποίηση του καθηγητή, του κ. Τσιόδρα, η οποία είναι πολύ συστηματική τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτη» είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου και πρόσθεσε:

«Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, εδώ είμαστε να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση, σε εμένα προσωπικά, στους υπεύθυνους Υπουργούς, αλλά να στοχοποιούνται επιστήμονες οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν είναι να καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση προς κρίση στην Πολιτεία για να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι τελείως-τελείως λανθασμένο, ειδικά σε μία συγκυρία όπου πρέπει και πάλι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για την ορθότητα των μέτρων που λαμβάνουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Νομίζω ότι τα όσα είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας την Τρίτη για την ατομική μας ευθύνη και τους κανόνες ως πεδία άσκησης της προσωπικής μας ελευθερίας είναι καταλυτικά. Σε
αυτό το πεδίο και σε αυτή την κατεύθυνση θα επιμείνουμε ενημερώνοντας, πείθοντας, ελέγχοντας. Είναι σημαντικό για ακόμα μια φορά να γίνει κατανοητό ότι οι μικρές υποχωρήσεις για μικρό διάστημα μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα για μεγάλο χρόνο» ανέφερε σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο κ. Μητσοτάκης.

Ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Υπενθυμίζεται ότι στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε σχόλια σχετικά με τις δυνατότητες και την έλλειψη πόρων για την αγορά νέων λεωφορείων.

Αυτή η αναφορά προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ