Έκκληση Τσελέντη από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Να μην πλησιάζει ο κόσμος στις ακτές της Σάμου

Share:

Την έντονη ανησυχία του για το τσουνάμι που φέρνει στις ακτές της Σάμου ο σεισμός των 6,7 Ρίχτερ εξέφρασε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή Μαγκαζίνο.

Ο κ. Τσελεντης μέσα από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 έκανε έκκληση προς τους πολίτες της Σάμου να απομακρυνθούν από την ακτή και να μην την πλησιάζουν για τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα έκανε λόγω για  μια μακρά περίοδος με ισχυρούς μετασεισμούς οι οποίοι θα επιβαρύνουν όσες κατοικίες δεν έχουν ισχυρή αντισεισμική θωράκιση. Για αυτό το λόγο οι  πολίτες πρέπει  να περιμένουν μέχρις ότου τα ειδικά συνεργεία να εξετάσουν όλα τα κτήρια στη Σάμο.

 «Ο κόσμος να αποφεύγει τις παλιές κατασκευές και τις παραλίες. Έχουμε ένα μικρό τσουνάμι και πρέπει να είναι μακριά από παραλίες ο κόσμος. Ήταν ο κύριος σεισμός και σίγουρα θα έχουμε πάρα πολλούς μετασεισμούς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσελέντης.

Previous Article

Γιαννάκου στα Παραπολιτικά 90,1 για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Φριχτή και ντροπιαστική η εικόνα αυτή για τα πανεπιστήμια

Next Article

Αρκουμανέας στα Παραπολιτικά 90,1: Είναι ανεύθυνο κάποιοι να διασκεδάζουν τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη ενώ ήταν γνωστό θα μπει σε καραντίνα

Σχετικά Άρθρα