Πέτσας στα Παραπολιτικά 90,1 για μέτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί σήμερα το κλείσιμο των συνόρων των νομών

Share:

«Όταν η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και όχι τους κομπογιαννίτες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως «ο πρωθυπουργός θα κάνει το τηλεοπτικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα γύρω στις 2 με 3 μετά το μεσημέρι».

Με αφορμή τα όσα μετέδωσε το politico ότι η Άγκελα Μέρκελ –στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη του ευρωπαϊκού συμβουλίου-  κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ να προχωρήσουν άμεσα σε  lockdown, διευκρίνισε πως «η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στη χώρα της και όχι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι «ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει στις ενημερώσεις για τον κοροναϊό».

Ακόμη ανέφερε πως «η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα για την αποσυμφόρηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», ενώ είπε πως «δεν είναι εστία υπερμετάδοσης».

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα να περιλαμβάνουν ακόμα και «κλείσιμο των συνόρων των νομών».

 

 

Previous Article

Αρκουμανέας στα Παραπολιτικά 90,1: Είναι ανεύθυνο κάποιοι να διασκεδάζουν τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη ενώ ήταν γνωστό θα μπει σε καραντίνα

Next Article

Γενικός γραμματέας υπηρεσιών Υγείας στα Παραπολιτικά 90,1: Από την Τρίτη θα ξεπεράσουμε τις 60 κλίνες στο νομό Ιωαννίνων

Σχετικά Άρθρα