Αποκάλυψη Λοβέρδου: Η αστυνομία είχε την πληροφορία για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Share:
Στην αποκάλυψη ότι υπήρξε πληροφόρηση στην ΕΛ.ΑΣ για τη χυδαία επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου προχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν της επετράπη να την αποτρέψει.

«Κάτι άκουσα αλλά δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να το πω. Προσφέρθηκε η αστυνομία επειδή είχε την πληροφορία γι’ αυτό, προσφέρθηκε να εμποδίσει. Για ρωτήστε τον πρύτανη, έγινε αυτό; Και τι απάντησε ο πρύτανης; Για ψάξτε το, πάρτε τον κ. Χρυσοχοΐδη ένα τηλέφωνο», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9.

Ο κ. Λοβέρδος καταδίκασε την επίθεση αλλά επεσήμανε ότι ακόμα και αν συλληφθούν οι δράστες θα πέσουν στα μαλακά.

«Πρώτα από όλα καταδίκη για το γεγονός του τραμπουκισμού και του εξευτελισμού του ανθρώπου. Είναι ανάγκη να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν καταδίκασε αλλά για τους δράστες δεν μίλησε. Και η επικήρυξη Χρυσοχοΐδη, αν συλληφθούν θα πάθουν τίποτα; Τίποτα δεν θα πάθουν, κατηγορούνται για διάταξη ειρήνης, ελαφριές σωματικές βλάβες, αυτά είναι πλημμελήματα. Λέμε μεγάλα λόγια αλλά δεν έχουμε σκεφτεί πρακτικά ποιο είναι το αποτέλεσμα των λόγων μας. Το νομικό μας οπλοστάσιο δεν είναι εξοπλισμένο», είπε χαρακτηριστικά.

Previous Article

Σεισμός – Σάμος: Παρέμβαση των Ελλήνων ευρωβουλευτών του ΕΛΚ με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Next Article

Γκελεστάθη στα Παραπολιτικά 90,1: Θεωρώ αδιανόητο να γίνει πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σχετικά Άρθρα