Ο δρόμος προς Αγ.Γεώργιο Πάγων βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Share:

Με νέα επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γ. Μαχειμάρη, τον Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Βόρειας Κέρκυρας και την Περιφερειάρχη Ι.Ν. κυρία Ρόδη Τσαγκαροπούλου – Κράτσα, καθώς και τους Βουλευτές Κέρκυρας κ.κ Σ.Γκίκα, Δ. Μπιάγκη, Α. Αυλωνίτη επανήλυε το Σωματείο μας  στο θέμα που είχαμε θίξει στην από 14-02-2020 επιστολή μας, και αφορά στο φλέγον πρόβλημα των κατεστραμμένων κοινοτικών και δημοτικών δρόμων της περιοχής μας.

Δυστυχώς, παρά τις διαμαρτυρίες και τις εκκλήσεις μας, η κατάσταση των δρόμων που οδηγούν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ξεκινώντας από την κάθοδο των Καββαδάδων προς την παραλία και μετά από τη διαδρομή Καστελλάνων Μέσης –Αρκαδάδων – Αγρού – Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Παραλίας Α. Γεωργίου, παραμένει τραγική.

Ειδικά στον δρόμο Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Αγίου Γεωργίου, τα πράγματα είναι ακόμη τραγικότερα και το οδόστρωμα βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι προηγουμένως, καθώς τα έργα οδοποιίας που ξεκίνησε ο Δήμος έμειναν ημιτελή, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι πλέον κατεστραμμένος και επικίνδυνος.

Κλείνοντας, τονίσαμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι στο χέρι τους να προστατεύσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας από την επικινδυνότητα αυτών των δρόμων, καθώς, αν δεν λυθεί άμεσα και οριστικά το θέμα, θα γίνουμε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων.

Previous Article

Αδιανόητη απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας απομονώνει τα Διαπόντια νησιά

Next Article

Οι ένοικοι της μονάδας “Νίκος Μώρος” στο Διοικητή του Νοσοκομείου

Σχετικά Άρθρα