Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκελεστάθη στα Παραπολιτικά 90,1: Θεωρώ αδιανόητο να γίνει πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Θεωρώ αδιανόητο να γίνει φέτος πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου»
, τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης της ΝΔ, Ιωάννα Γκελεστάθη.

Συγκεκριμένα ερωτηθείσα αν θα πρέπει να γίνουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η κ. Γκελεστάθη απάντησε: «1.678 νέα κρούσματα χθες, 140 διασωληνωμένοι με ότι αυτό σημαίνει για την πίεση που ασκείται πλέον στο σύστημα, 9 νεκροί. Κατόπιν αυτών θεωρώ αδιανόητο να γίνει φέτος πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου».

«Οι δε διάφορες διαδηλώσεις, πορείες, συγκεντρώσεις που έγιναν πραγματικά με ξεπερνάνε. Άνθρωποι οι οποίοι φιλοξενούνται σε αυτή τη χώρα οφείλουν να σέβονται τους πολίτες αυτής της χώρας που τους έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους. Όταν η κοινωνία πονάει με τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται και όταν οι πολίτες σέβονται τα μέτρα αυτά ευλαβικά είναι αδιανόητο κάποιες θλιβερές μειοψηφίες να δημιουργούν τα προβλήματα που δημιουργούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ουδείς δικαιούται να μην σέβεται αυτή την κολοσσιαία προσπάθεια. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν και πραγματικά απορώ πως οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις πορείες- διαδηλώσεις- διαμαρτυρίες, οι οποίοι βεβαίως είναι ελάχιστοι αλλά αρκούν για να κανουν το κακό και τη ζημιά, πως διανοούνται ότι μπορεί να προκαλούν αυτό το πρόβλημα στους συμπολίτες τους. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε επιπρόσθετα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ