Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Γκίκας «Σημαντικό Γεγονός η σημερινή Έναρξη Λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας»

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.
Κατά την συνάντηση, ο Πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Κυπριώτης και ο Γραμματέας, Γεράσιμος Ροδίτης ανέπτυξαν τα ζητήματα που απασχολούν τον ΕΚΑΒ Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο κτηριακό ζήτημα και στην ανάγκη της ριζικής επισκευής – ανακαίνισης του υπάρχοντος κτηρίου ή στην μετεγκατάσταση στο παλαιό κτήριο Μεσογειακής Αναιμίας του παλαιού Νοσοκομείο, νυν Πυροσβεστικής.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην έλλειψη ασθενοφόρων και στην εν εξελίξει διαδικασία πρόσκτησης νέων οχημάτων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκούς πόρους.
Επιπλέον, ετέθη στον Βουλευτή το ζήτημα της έλλειψης μόνιμου ιατρού ΕΚΑΒ, ενώ ζητήθηκε και ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ Βόρειας Κέρκυρας.
Τέλος, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Στέφανο Γκίκα ότι από σήμερα ξεκινάει επίσημα η λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα, καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας. Η δημιουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας είναι από τα θέματα στα οποία δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση και σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, έγινε δυνατή η ίδρυση και στελέχωσή του.
Με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, συζητήσαμε τα θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία και τους διαβεβαίωσα ότι στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο νησί μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλω στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ