Τζον Κατσιματίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Είμαι με τον Τραμπ γιατί δεν έκανε πόλεμο

Share:

To κλίμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ έδωσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τα «Κακά Κορίτσια». 

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα Τραμπ, τονίζοντας ότι ο νυν πρόεδρος δουλεύει σκληρά κάνοντας περιοδείες στις Πολιτείες, ενώ ο Τζο «Μπάιντεν δεν έχει τη δύναμη να είναι πανταχού παρών».

«30χρόνια Αμερικανός Πρόεδρος δεν κήρυξε πόλεμο», τόνισε ο επειχειρηματίας αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ κάνοντας λόγο για έναν φιλειρηνικό πολιτικό.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας με τη χώρα να παραμένει ασφαλής σε περίπτωση επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν ψηφίσει ο κόσμος με βάση την προσωπικότητά του Τραμπ έχεις λόγους να μην τον ψηφίσεις, αν ψηφίσεις για τις ενέργειές του ξεπερνώντας τον δύσκολο χαρακτήρα του ο Ντόναλντ Τραμ είναι ένας καλός πρόεδρος για τον κόσμο», συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας.

Previous Article

Καραμανλής στα Παραπολιτικά 90,1: Στο 90% των λεωφορείων που υπάρχουν η χωρητικότητα δεν ξεπερνάει το 65% στις περισσότερες διαδρομές στην Αθήνα

Next Article

Παγώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Αν τηρήσουμε τα μέτρα από σήμερα σε 15 ημέρες η εικόνα θα καλυτερεύσει – Τα κρούσματα θα μειώνονται

Σχετικά Άρθρα