Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΟΝΝΕΔ εναντίον Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πορεία Πολυτεχνείου και φύλαξη πανεπιστημίων

Σε σημερινή παρουσία του στην ΕΡΤ1 ο Παύλος Μαρινάκης
, με θέμα τα υγειονομικά μέτρα και τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια μετά την κατάργηση του ασύλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ρώτησε τον Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αν πρόκειται να συμμορφωθούν με τα υγειονομικά μέτρα ή θα διοργανώσουν πορεία για το Πολυτεχνείο χωρίς να πάρει ξεκάθαρη απάντηση.

Ο κ. Αλεξίου απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως «δεν θέλει να ασχοληθεί με προβοκατόρικες ερωτήσεις» και πως «θα δούμε τι θα γίνει», δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για την προσπάθεια αποφυγής μετάδοσης του κοροναϊού

, ενώ υπάρχει ξεκάθαρη οδηγία για όλο το Νοέμβριο. Η «απάντηση» αυτή μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις οδηγίες των ειδικών.

Επιπλέον, ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε κατά της φύλαξης των Πανεπιστημίων, αγνοώντας εντελώς τον αποτροπιασμό της κοινωνίας μετά το περιστατικό βίας που σημειώθηκε στο γραφείο του Πρύτανη του ΟΠΑ και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις όλων των πολιτών και προκάλεσε την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ