Κοροναϊός – Πέτσας : Διαψεύδει τα σενάρια περί νέου lockdown

Share:
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του Open διέψευσε τα πιθανά και πολυσυζητημένα σενάρια για άμεσο lockdown στην Αττική. .

Όταν ρωτήθηκε αν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική η απάντησή του ήταν «Όχι». Στην Αττική διαπιστώνεται επίσης μια αύξηση κρουσμάτων η οποία δεν είναι εκθετική όπως ήταν στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες, ανέφερε ο κ. Πέτσας.

«Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς θα αποδώσουν τα μέτρα. Οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε, αν οι ειδικοί μας το εισηγηθούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική» είπε μεταξύ άλλων για να καταλήξει: «Αυτή είναι η μάχη που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Previous Article

Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Πάνω από 145 χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν βοηθηθεί από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή – Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά στην Ευρώπη

Next Article

Η Αθήνα επιμένει για το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία – Στο Βερολίνο ο Νίκος Δένδιας

Σχετικά Άρθρα