Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΗΠΑ – Κωστόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Είναι σίγουρα η κρισιμότερη εκλογική διαμάχη ενδεχομένως της δικιάς μας γενιά

«Ένας ολόκληρος μηχανισμός που σαν αυτός δεν υπάρχει σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου, που είναι ο εκλογικός μηχανισμός των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ φαίνεται ότι σε πάρα πολλές πλευρές έχει αποτύχει, αν όχι έχει κλείσει τον κύκλο του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το μέλος του ΔΣ του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού επιμελητηρίου, Αλέξανδρος Κωστόπουλος .

Για τις αμερικανικές εκλογές, ο κ. Κωστόπουλος τόνισε ότι είναι «σίγουρα η κρισιμότερη εκλογική διαμάχη ενδεχομένως της δικιάς μας γενιάς. Τα πράγματα βγάζουνε ήδη εξαιρετικά μαθήματα για πάρα πολλούς που δυστυχώς είναι μαθήματα παθήματα».

«Δεν θα μπω στη διαδικασία ακόμα να κλειδώσω τη νίκη του κ. Τράμπ ή να πως οτιδήποτε άλλο. Βγαίνουνε εξαιρετικά στοιχεία και για τους δημοσκόπους και για τα μέσα επικοινωνίας και για τους influencers», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Αμερική έχει πολύ μεγάλα αποθέματα δημοκρατίας και θεσμών άσχετα με αυτό που βλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας. Για αυτό η Ελλάδα μας τώρα που είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τις ΗΠΑ έχει αναβαθμιστεί και εμείς, ασχέτως ποιος είναι πρόεδρος, πρέπει να ποντάρουμε στο να διατηρούμε την Ελλάδα μας σε υψηλή δυναμική και χρησιμότητα για τις ΗΠΑ γιατί αυτό που έχει σημασία για τις ΗΠΑ όπως και για κάθε χώρα είναι το συμφέρον τους», δήλωσε επιπρόσθετα.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ