Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΗΠΑ: Μεγάλη αισιοδοξία στο στρατόπεδο Μπάιντεν – «Είναι προφανές πως νικάμε»

Στo στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι διάχυτη η αισιοδοξία  για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες σε μια από τις πιο πολωτικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση του αποτελέσματος. «Είναι προφανές ότι νικάμε». Η ίδια εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νικητής θα αναδειχθεί από απόψε. Όπως τόνισε, δεν θα υπάρξει ανάγκη να κερδίσει ο Μπάιντεν την Φλόριντα και την Πενσυλβάνια, καθώς θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους των 270 εκλεκτόρων.

Στην Πενσιλβάνια ο Τζο Μπάιντεν – Επισκέφθηκε το πατρικό του σπίτι

Σημειώνεται πως ο Τζο Μπάιντεν επισκέφτηκε νωρίτερα το σπίτι στο οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Σκράντον της Πενσιλβάνια. «Είναι ωραία να βρίσκομαι στο σπίτι μου» είπε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, απευθυνόμενος σε κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί για τον υποδεχθούν.

Η Πενσυλβάνια ήταν μια από τις πολιτείες που κρίθηκαν στο νήμα στις κάλπες του 2016, με τον Τραμπ να κερδίζει εν τέλει με διαφορά μικρότερη της μιας μονάδας.

Δείτε σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ