Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ηχηρή απάντηση Μητσοτάκη και Τσιόδρα για «συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους»

Σαφές μήνυμα προς τους πολίτες εξέπεμψαν σήμερα κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης
τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφορικά με όσα λέγονται και γράφονται για την πανδημία του Covid 19 και το αν υπάρχει ή όχι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας μίλησαν ευθέως για «ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους» κρούοντας καμπανάκι για όσα επικίνδυνα λέγονται.

«Υπάρχουν διαφόρων ειδών αμφισβητήσεις. Υπάρχουν οι «ψεκασμένοι», που σου λένε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Εκεί, μια βόλτα νομίζω από τα νοσοκομεία, είναι η καλύτερη απάντηση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τη σειρά του ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων στο υπουργείο Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε: «Να τονίσουμε την ανάγκη του κόσμου να απευθύνεται στους ειδικούς, να ενημερώνεται από αυτούς, να μην ενημερωνόμαστε από τον κοινωνικό μας περίγυρο. (…) Φυσικά δεν έχει το εμβόλιο μικροτσίπ για να μας παρακολουθούν, αλλά δυστυχώς σε μια μελέτη που έγινε στις ΗΠΑ το 28% το πιστεύει αυτό! Τέτοιου είδους ψευδείς θεωρίες οδηγούν στη χαμηλή εμπιστοσύνη του κόσμου στους επιστήμονες και επηρεάζουν βέβαια πράγματα καταλυτικά για την πορεία της πανδημίας. Η πανδημία δεν είναι ψέμα. Ο ιός είναι εδώ…».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ