Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σάκης Ιωαννίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν μου προκάλεσε εντύπωση η επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Για τον προπηλακισμό στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, Σάκης Ιωαννίδης, κάνοντας λόγο για κατάπτυστη και αποτροπιαστική ενέργεια.

Το στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα», επεσήμανε πως ανάλογα περιστατικά βίας συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στα ελληνικά πανεπιστήμια:

«Δεν μου προκάλεσε εντύπωση η επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Τόσα χρόνια φωνάζαμε για την ανομία στα Πανεπιστήμια και δεν μας ακούγανε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα ιδρύματα ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση: «Η είσοδος με κάρτα, η δημιουργία ειδικού σώματος φύλαξης και η αυστηροποίηση των ποινών για όσους διαπράττουν εγκλήματα στους πανεπιστημιακούς χώρους ήταν προτάσεις μας από όταν ήμουν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ», είπε το στέλεχος της ΝΔ.

Παράλληλα ο Σάκης Ιωαννίδης χαρακτήρισε λυπηρή την υποδοχή των μέτρων για τα πανεπιστήμια από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αρνητική εντύπωση προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που απορρίπτει τα μέτρα της κυβέρνησης και προτείνει ουσιαστικά οι φοιτητές να αναλάβουν αστυνομικό έργο αντιμετωπίζοντας τα εγκληματικά στοιχεία. Δηλαδή να παρατήσουν τις σπουδές τους και να θέσουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ