Απάντηση της Περιφέρειας Αττικής σε Τσίπρα για το ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών

Share:
«Ψευδείς», χαρακτηρίζει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τους “ισχυρισμούς” του Αλέξη Τσίπρα περί ακύρωσης διαγωνισμού για την αγορά λεωφορείων, για τον οποίο “είχε δήθεν εξασφαλιστεί ευρωπαϊκή χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας”.

«Αυτό δεν ισχύει» τονίζει ο ίδιος επαναλαμβάνοντας ότι η “σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας δεν ακύρωσε κανέναν διαγωνισμό, γιατί δεν υπήρχε κανένας διαγωνισμός σε εξέλιξη, αφού καταρχήν η Περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα να αγοράζει λεωφορεία”.

Σημειώνει ότι η Περιφέρεια διέθεσε πόρους, για να προκηρύξει η προηγούμενη Διοίκηση του ΟΑΣΑ, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διαγωνισμό για την προμήθεια λεωφορείων, κάτι που δεν έγινε όπως έκαναν η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, που με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ενίσχυσαν το στόλο των οχημάτων τους με νέα περιπολικά, δίκυκλα και πυροσβεστικά οχήματα.

Previous Article

Τσακλόγλου στο Thessaloniki Summit: Η αναμόρφωση της επικουρικής ασφάλισης αυξάνει την εμπιστοσύνη στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης

Next Article

Βορίδης: Είμαστε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της επάρκειάς μας σε αγροτικά προϊόντα

Σχετικά Άρθρα