Δεν θα πραγματοποιηθεί η πορεία για το Πολυτεχνείο – Θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τα κόμματα

Share:
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα μέτρα για τον κοροναϊό
, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε τα εξής: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε 25η Μαρτίου, Πάσχα, 28η Οκτωβρίου, παρότι δεν υπήρχε γενικό lockdown, το ίδιο θα ισχύσει και με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η επέτειος θα τιμηθεί με κατάθεση στεφάνων κατά μόνας από τα κόμματα». 

Χρυσοχοΐδης: Προηγείται η δημόσια υγεία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα πραγματοποιηθούν στις 17 Νοεμβρίου η πορεία και οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την εφαρμογή των μέτρων και τους σχετικούς ελέγχους την περίοδο του πανεθνικού lockdown, τόνισε αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Άρα, λοιπόν, το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο. Νομίζω είναι μια ευκαιρία να γίνει μια πλατιά συζήτηση, με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια θα ανοίξει η χώρα, όταν θα κλείσει αυτή η περιπέτεια, είμαστε εδώ και πάλι, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλες αυτές τις μεγάλες γιορτές που μας ενώνουν».

Πέτσας: Δεν είναι δυνατόν να γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου εν μέσω lockdown

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχει lockdown δεν νοείται να γίνει καμία πορεία, συμπεριλαμβανομένης και της πορείας για το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου.

Previous Article

Βορίδης: Είμαστε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της επάρκειάς μας σε αγροτικά προϊόντα

Next Article

Χαρδαλιάς: Αναγκαία τα έκτακτα μέτρα για να αλλάξουμε την κατάσταση

Σχετικά Άρθρα