Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Πυρά» Πέτσα κατά Τσίπρα: Απερίγραπτα αδιάβαστος, διχαστικός και κακεντρεχής – Ζει στον δικό του πλανήτη

Ηχηρή απάντηση για τις στιχομυθίες που εξέφρασε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας
σε συνέντευξη του από την Κουμουνδούρου αναφορικά με την πανδημία του κοροναϊού, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπογραμμίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, τόνισε ότι είναι «απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κοροναϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19».

«Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «είναι διανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη».

«Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση», επισήμανε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ