Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φωτήλας στα Παραπολιτικά 90,1 για την επίθεση με μολότοφ στο αμάξι του: Καθαρά τρομοκρατική ενέργεια – Ευτυχώς δεν είχαμε παράπλευρα θύματα

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση με μολότοφ που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό του
, κατά τη διάρκεια πορείας στην Πάτρα, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσωνας Φωτήλας.

Αναφορικά με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, ο κ. Φωτήλας δήλωσε: «Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου, ήξεραν ποιου ήταν αυτό έχει βγάλει η Αστυνομία ότι ήταν προσχεδιασμένο, ήξεραν που θα χτυπήσουν. Εκμεταλλευτήκαν μια ειρηνική πορεία των φοιτητών για να κάνουν τη δουλειά τους. Τέσσερις κουκουλοφόροι σπάσανε το αυτοκίνητο, πέταξαν τις μολότοφ και εξαφανιστήκαν».

«Το θέμα είναι ότι αυτό έγινε 7 η ώρα το απόγευμα, στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας και από τύχη δεν είχαμε παράπλευρά θύματα το οποίο σημαίνει ότι ήταν μια καθαρά τρομοκρατική ενέργεια», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Αν θέλανε να χτυπήσουν το βουλευτικό αυτοκίνητο για να δώσουν μια πολιτική χροιά ή ότι μπούρδα έχουν αυτοί στο σκεπτικό τους θα μπορούσαν να το κάνουν στις 12 ή στις 2 που δεν θα περνούσε κόσμος. Σε ένα δρόμο που είναι ο πιο κεντρικός δρόμος της Πάτρας ήταν πραγματικά πάρα πολύ επικίνδυνο και από τύχη δεν είχαμε περαιτέρω εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ‘’μασάμε’’ γιατί αυτές οι ενέργειες οι φασιστικές ανεξαρτήτως χρώματος απλά μας κάνουν πιο δυνατούς. Αυτό που πρέπει όμως και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας κι αυτό θα κάνει αυτή η κυβέρνηση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να εισπράττουν γιατί αυτό εισπράττουν, ότι θα μείνουν ατιμώρητοι», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Η Αστυνομία πιάνει πολλές φορές αυτούς τους ανθρώπους αλλά την επόμενη μέρα τους βρίσκεις πάλι ελεύθερους στους δρόμους να κάνουν τα ίδια άρα πρέπει να το δούμε όλο μαζί πως αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να συλλαμβάνονται και το επόμενο 24ωρο να είναι πάλι στους δρόμους, εκεί φταίει ένα ολόκληρο σύστημα», επισήμανε ο κ. Φωτήλας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ