Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου κ. Γεώργιου Π. Χονδρογιάννη και του Α’ Αντιπροέδρου κ. Νικόλαου Χειρδάρη με την Δήμαρχο Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου καθώς και του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Παναγιώτη Βαρούχα

Share:

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μαράσλειο Μέγαρο μεταξύ του Προέδρου κ. Γεώργιου Π. Χονδρογιάννη και του Α’ Αντιπροέδρου κ. Νικόλαου Χειρδάρη με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα Μερόπη Υδραίου καθώς και του Αντιδημάρχου Τουρισμού & Απασχόλησης κ. Παναγιώτη Βαρούχα και συζήτησαν την ενεργοποίηση δράσεων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Κέρκυρας (ΟΧΕ).

Πιο συγκεκριμένα οι δράσεις αυτές θα αφορούν την κατάρτιση ανέργων καθώς και την ενίσχυση υφιστάμενων αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πολιτιστικής και δημιουργικής Βιομηχανίας, οι οποίες έχουν έδρα εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης της Κέρκυρας. Η κα Δήμαρχος, ως προϊσταμένη της Αστικής Αρχής, συμφώνησε με την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και αποφάσισαν από κοινού να αναλάβουν δράση για την ενεργοποίηση των εν λόγω χρηματοδοτήσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για την τοπική οικονομία λόγω των επιπτώσεων που υπάρχουν από την πανδημία του COVID 19 και ως εκ τούτου τέτοιες δράσεις μπορούν να λειτουργήσουν με θετικό τρόπο στην ανακούφιση των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο θα κρατά ενήμερα τα μέλη του για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη.

Previous Article

Ερώτηση του Βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρου Αυλωνίτη για το επικείμενο κλείσιμο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε Λευκίμμη και Παξούς

Next Article

Ερώτηση του Δημήτρη Μπιάνκη για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στους Παξούς

Σχετικά Άρθρα